✓ SKICKAS INOM 24/48h ✓ FRAKT ENDAST 39,- 

★ GRAVYR, SMYCKESASK & FINA ÖRHÄNGEN INGÅR

 En av Sveriges största Gravyrbutiker  Med över 70.000 nöjda kunder 

Namnhalsband  Halsband med Gravyr  Namnsmycken  Armband   Ringar

Vi har ett av Sveriges största utbud på graverbara personliga smycken / brickor. Du hittar armband & halsband med gravyr, bokstavshalsband, ringar med gravyr och stjärntecken. Du kan även hitta vackra namnsmycken / namnhalsband, medicinbrickor och ringar i många modeller. Vi har valbara kedjor, berlocker samt vackra månadstenar. Gravyr ingår alltid (förutom ringar) och vi erbjuder billig och snabb frakt. Vi har även expressfrakt för endast 49 kr.

 Ditt smycke skickas inslaget i en vacker Smyckesask utan extra kostnad 

Ringar med Gravyr  Halsband   Armband   Stjärntecken

Vi har ett snabbt växande sortiment av vackra ringar i tåliga material till riktigt bra priser. Vårt urval utvecklas hela tiden och vi är måna om hög kvalitet, bra kundservice och snabba leveranser. Du hittar även 200 olika stjärntecken halsband, i både stål och guld men även äkta silver. Välkommen till oss!

Halsband med Namn & Bokstav

Vi har alltid ett stort sortiment av olika smycken som kan graveras med t.ex. namn, bokstav eller vad du önskar. T.ex. hittar du halsband som hjärta, dogtag & stavar. Vi har även runda brickor, medaljonger, plektrum, kors & ID brickor i silver, stål & guld.

Ge en fin present med våra namnsmycken, halsband & armband.

Det är en otroligt fin gåva att ge någon ett personligt smycke med gravyr eller ett klassiskt bokstavshalsband med en uppskattad månadssten. Du kan välja mellan ett 20-tal berlocker, 12 olika månadsstenar och mängder av kedjor. Du hittar säkert den perfekta presenten i vårt stora utbud.


Hitta smycket som passar dig, lite enklare 

Använd vårt  FILTER  i alla kategorier för att snabbt hitta rätt formmaterial eller storlek.

Bokstavshalsband & Bokstavssmycken

Vi har alltid ett stort sortiment av olika Bokstavshalsband. Alla kan beställas från A-Ö i mängder av olika varianter och många olika kombinationer, du kan t.ex. lägga till månadsstenar, berlocker som hjärtan, olika kedjor och på en del även personlig gravyr på baksidan. Vi är säkra att du kommer hitta något vackert hos oss! 

Smycken med Gravyr & personliga halsband med gravyr Namnhalsband.

Namnhalsband & Namnsmycken & Halsband med Gravyr

Vi erbjuder dig ett stort urval av fina halsband med gravyr till attraktiva priser. Hos oss hittar du namnsmycken i form av en tag, dogtag, hjärta, medaljonger och fyrkanstavar, affirmationsringar, cirklar och många fler som delat hjärta samt pusselbit. Vi har alltid snabb leverans av våra graverade smycken och billig frakt. Du kan även välja mellan ett namnsmycke i 925 Sterling Silver eller i ädelt rostfritt stål (stainless steel).

Vi har valt att göra det enkelt för dig som kund genom att låta dig själv göra dina personliga smycken här direkt på vår sida. Du kan enkelt skriva din text som du vill gravera på ditt namnhalsband och lägga till symboler eller i vissa artiklar även pärlor och berlocker. Utöver det erbjuder vi flera kedjor och andra attraktiva alternativ till ditt namnhalsband! Hos oss är det enkelt och smidigt att köpa ett personligt smycke som kommer snabbt hem i brevlådan. Tänk på att det är viktigt att stava rätt så att ditt namnhalsband blir bra samt att det endast finns begränsat med plats på ditt namnsmycke.

Personliga smycken, armband med gravyr / namn.

Ett personligt armband med gravyr smycke med gravyr är den perfekta presenten till både nära och kära samt barn och vuxna. Du kommer att skapa något personligt med ett armband med ett budskap som har betydelse för dig. Eller varför inte överraska den blivande pappan eller mor / farföräldern med ett personligt armband med gravyr namn? Föredrar du det lite enklare, då har vi även vackra bokstavsarmband.

Alla våra graverade smycken levereras inslaget i silkespapper i en vacker smyckesask och skickas med Postnord direkt i din brevlåda.

Vackra ringar / förlovningsringar med valfri gravyr.

Välj några av våra fina ringar. Du hittar ett stort stortiment till bra priser och villkor. Frakten är snabb och du kan lägga till gravyr på fram och baksidan. Vi skickar våra ringar snabbt och enkelt hem till dig. En förlovningsring från oss är en uppskattad gåva till din älskade.

Stjärntecken smycken i silver, guld & stål.

Ett stort sortiment av fina stjärntecken gör att du alltid hittar något du tycker om. Vi har nästan 200 st olika varianter i äkta silver, guld & stål. Våra stjärntecken finns även som barnsmycken och kan kombineras med en vacker månadssten. Vissa kan även graveras med ett personligt budkap!

Bokstavshalsband & Bokstavssmycken.

Våra kunder uppskattar att kunna välja bland vårt jättestora sortiment av fina bokstavshalsband i silver, guld och stål. Många bokstavssmycken kan graveras och kombineras med fina berlocker eller månadsstenar. Vi har ett stort urval av utskurna bokstäver som kan kombineras med valfria kedjor och andra tillval. Som alltid, snabb frakt och kundservice gäller. Vi har även ett större urval av bokstavsarmband i många varianter.

Smycken till dop och namngivning

Alla våra smycken till dop och namngivning är komplett i äkta 925 Sterling Silver och utan nickel eller andra känsliga ämnen. Allt silver kommer från en välkänd leverantör inom EU och är till stor del återvunna och 100% helt allergivänliga. Skapa ett personligt dopsmycke som håller livet ut. Du kan även välja en av våra mer exklusiva smyckesaskar utan kostnad.

Personliga medicinsmycken / medicinbrickor.

En personlig medicinbricka ger extra trygghet till dig med någon diagnos eller behov av regelbunden medicinering. Vi har skapat ett stortiment av tydliga men även vackra medicinsmycken. På våra medicinbrickor ICE styrs framsidan av dina behov medan baksidan kan användas fritt!

Barnsmycken - Halsband - Bokstävar - Armband.

Vi har ett fint utbud av populära barnsmycken i alla material och ett stort urval av olika tillval. Du kan även välja mellan några av våra omtyckta barnaskar eller en av våra många barnberlocker. Våra kedjor till våra halsband och bokstavssmycken till barn finns i mindre storlekar så att de passar de minsta. Det gäller såklart även våra armband som finns i storlekar ner till 10cm, passande till en nyfödd.

Parsmycken & vänsmycken - när ni är två

Våra parsmycken & vänskapssmycken har växt i populäritet och finns nu som armband och halsband. Du kan alltid anpassa varje del av smycket för sig och de levereras i samma kostnadsfria smyckesask. Skulle du vilja ge din partner eller bästa vän något alldeles unikt så har du kommit rätt!

Bola Gravidsmycken - till dig som är gravid

Vi har ett av Sveriges största sortiment av Bola Gravidsmycken. Våra gravidsmycken, änglapinglor finns i många material och även äkta .925 Sterling Silver. Dessa smycken har en lång tradition och har sitt ursprung i mexiko där smyckena ska kalla till sig goda andar och det sägs lugna barnen med sin rogivande bjällra.