Din personliga smyckesbutik sedan 2010    Med över 50.000 nöjda kunder

✓ Svensk design   ✓ Högklassig gravyr   ✓ Utmärkt kvalitet

✓ Fri Frakt   ✓ Snabba leveranser   ✓ Bra priser

✓ Bola Gravidsmycken   ✓ Namnsmycken med Gravyr
 

Namnsmycken, Namnhalsband & Bola Gravidsmycke.

Bola Gravidsmycken & Smycken för gravida.

Det har blivit allt mer vanligt att svenska kvinnor bär ett gravidsmycke under sin graviditet. Det finns en mängd olika gravidsmycken att välja emellan.Det mest populära är ett Bola gravidsmycke som ska hängas över den gravida kvinnans mage under större del av graviditeten. Utöver att vara ett vackert gravidsmycke avger Bola gravidsmycket ett svagt ljud när kvinnan rör sig som barnet i magen kan höra och känna igen från den 20:e graviditetsveckan. Det svaga ljudet från ett Bola gravidsmycke sägs ha en rogivande effekt för barnet under graviditeten och även efter födelsen. I Sverige kallas ofta ett Bola gravidsmycke för en Mexikansk Bola men det finns även flera andra namn som exempelvis Graviditetssmycke, Änglapingla, Änglaklocka eller Änglasmycke.

Våra Bola Gravidsmycken i 925 Sterling Silver tillverkas för hand, en Bola är aldrig lik en annan! 

Just nu har vi guld, silver och äkta Sterling Silver Bola Gravidsmycken. Dessutom erbjuder vi vår Dream Cage Bola gravidsmycke som består av en korg med en bjällra i! Vi kan erbjuda ett stort och växande sortiment av Bola Gravidsmycken i äkta 925 Sterling Silver. De flesta är handarbetade från den indonesiska ön Bali och håller väldig hög kvalitet. De flesta bola gravidsmycken kan även kombineras med en mängd olika tillval som kedjor, berlocker, gravyr, månadsstenar och mycket mer. Några utvalda Bola Gravidsmycken går att gravera direkt medan andra kan kombineras med olika tags. Vi erbjuder dessutom det holländska märket ProudMama.

Namnsmycken & Namnhalsband med gravyr.

Vi erbjuder dig ett stort urval av fina namnsmycken till attraktiva priser. Hos oss hittar du namnsmycken i form av en tag, dogtag, hjärta, medaljonger och fyrkanstavar, affirmationsringar, cirklar och många fler som delat hjärta samt pusselbit. Vi har alltid snabb leverans av våra namnsmycken och fri frakt. Du kan även välja mellan ett namnsmycke i 925 Sterling Silver eller i ädelt rostfritt stål (stainless steel).

Vi har valt att göra det enkelt för dig som kund genom att låta dig själv göra dina namnsmycken här direkt på vår sida. Du kan enkelt skriva din text som du vill gravera på ditt namnhalsband och lägga till symboler eller i vissa artiklar även pärlor och berlocker. Utöver det erbjuder vi flera kedjor och andra attraktiva alternativ till ditt namnsmycke! Hos oss är det enkelt och smidigt att köpa ett namnsmycke som kommer snabbt hem i brevlådan. Tänk på att det är viktigt att stava rätt så att ditt namnhalsband blir bra samt att det endast finns begränsad med plats på ditt namnsmycke.

Ett namnsmycke är den perfekta presenten till både nära och kära samt barn och vuxna. Du kommer att skapa något personligt med ett namnhalsband med ett budskap som har betydelse för dig. Eller varför inte överraska den blivande pappan eller mor / farföräldern.

Alla våra namnsmycken levereras inslaget i silkespapper i en vacker smyckesask och skickas med Postnord direkt i din brevlåda.