✓ SKICKAS INOM 24/48h ✓ FRAKT ENDAST 29,- 

★ GRAVYR, SMYCKESASK & FINA ÖRHÄNGEN INGÅR

 En av Sveriges största Gravyrbutiker  Med över 70.000 nöjda kunder 

Namnhalsband  Halsband med Gravyr  Namnsmycken  Armband

Vi har ett av Sveriges största utbud på graverbara personliga smycken / brickor. Du hittar armband & halsband med gravyr, bokstavshalsband, ringar med gravyr och stjärntecken. Vi har valbara kedjor, berlocker samt vackra månadstenar. Gravyr ingår alltid och vi erbjuder billig och snabb frakt. Vi har även expressfrakt för endast 49 kr.

 Ditt smycke skickas inslaget i en vacker Smyckesask utan extra kostnad 

Halsband med Namn & Bokstav

Vi har alltid ett stort sortiment av olika smycken som kan graveras med t.ex. namn, bokstav eller vad du önskar. T.ex. hittar du halsband som hjärta, dogtag & stavar. Vi har även runda brickor, medaljonger, plektrum, kors & ID brickor i silver, stål & guld.

Ge en fin present med våra namnsmycken, halsband & armband.

Det är en otroligt fin gåva att ge någon ett personligt smycke med gravyr eller ett klassiskt bokstavshalsband med en uppskattad månadssten. Du kan välja mellan ett 20-tal berlocker, 12 olika månadsstenar och mängder av kedjor. Du hittar säkert den perfekta presenten i vårt stora utbud.


Hitta smycket som passar dig, lite enklare 

Använd vårt  FILTER  i alla kategorier för att snabbt hitta rätt formmaterial eller storlek. 

Smycken med Gravyr & personliga halsband med gravyr Namnhalsband.

Namnhalsband & Bokstavssmycken & Halsband med Gravyr

Vi erbjuder dig ett stort urval av fina halsband med gravyr till attraktiva priser. Hos oss hittar du namnsmycken i form av en tag, dogtag, hjärta, medaljonger och fyrkanstavar, affirmationsringar, cirklar och många fler som delat hjärta samt pusselbit. Vi har alltid snabb leverans av våra graverade smycken och billig frakt. Du kan även välja mellan ett namnsmycken i 925 Sterling Silver eller i ädelt rostfritt stål (stainless steel).

Vi har valt att göra det enkelt för dig som kund genom att låta dig själv göra dina personliga smycken här direkt på vår sida. Du kan enkelt skriva din text som du vill gravera på ditt namnhalsband och lägga till symboler eller i vissa artiklar även pärlor och berlocker. Utöver det erbjuder vi flera kedjor och andra attraktiva alternativ till ditt namnhalsband! Hos oss är det enkelt och smidigt att köpa ett personlig smycke som kommer snabbt hem i brevlådan. Tänk på att det är viktigt att stava rätt så att ditt namnhalsband blir bra samt att det endast finns begränsad med plats på ditt namnsmycke.

Personliga smycken med gravering & Namnsmycken.

Ett personlig smycke med gravyr är den perfekta presenten till både nära och kära samt barn och vuxna. Du kommer att skapa något personligt med ett namnhalsband med ett budskap som har betydelse för dig. Eller varför inte överraska den blivande pappan eller mor / farföräldern.

Alla våra graverade smycken levereras inslaget i silkespapper i en vacker smyckesask och skickas med Postnord direkt i din brevlåda.