Din personliga smyckesbutik sedan 2010    Med över 50.000 nöjda kunder

✓ Svensk design   ✓ Högklassig gravyr   ✓ Utmärkt kvalitet

✓ Fri Frakt   ✓ Snabba leveranser   ✓ Bra priser

✓ Bola Gravidsmycken   ✓ Personliga smycken
 

Smycken med Gravyr & personliga halsband Namnhalsband.

Namnhalsband & Bokstavssmycken

Vi erbjuder dig ett stort urval av fina halsband med gravyr till attraktiva priser. Hos oss hittar du namnsmycken i form av en tag, dogtag, hjärta, medaljonger och fyrkanstavar, affirmationsringar, cirklar och många fler som delat hjärta samt pusselbit. Vi har alltid snabb leverans av våra graverade smycken och fri frakt. Du kan även välja mellan ett namnsmycken i 925 Sterling Silver eller i ädelt rostfritt stål (stainless steel).

Vi har valt att göra det enkelt för dig som kund genom att låta dig själv göra dina personliga smycken här direkt på vår sida. Du kan enkelt skriva din text som du vill gravera på ditt namnhalsband och lägga till symboler eller i vissa artiklar även pärlor och berlocker. Utöver det erbjuder vi flera kedjor och andra attraktiva alternativ till ditt namnhalsband! Hos oss är det enkelt och smidigt att köpa ett personlig smycke som kommer snabbt hem i brevlådan. Tänk på att det är viktigt att stava rätt så att ditt namnhalsband blir bra samt att det endast finns begränsad med plats på ditt namnsmycke.

Personliga smycken med gravering.

Ett personlig smycke med gravyr är den perfekta presenten till både nära och kära samt barn och vuxna. Du kommer att skapa något personligt med ett namnhalsband med ett budskap som har betydelse för dig. Eller varför inte överraska den blivande pappan eller mor / farföräldern.

Alla våra graverade smycken levereras inslaget i silkespapper i en vacker smyckesask och skickas med Postnord direkt i din brevlåda.